Войти на сайт:
Авторизуйтесь или зарегистрируйтесь. Это позволит вам пользоваться дневником питания, сохранять свои меню и рецепты.  Не можете войти?

Panengi punane karri 

Продукты Вес (г) Ккал Б (г) Ж (г) У (г)
Арахис 50 276 13 23 5
Морковь 230 81 3 0 16
Перец Болгарский красный 220 59 3 - 13
Santa Maria Кокосовое молоко 400 328 5 32 5
Куриная грудка, без кожи 400 452 92 4 -
Paneng red curry 32 96 2 1 19
Итого: 1332 1292 118 60 58
На 1 порцию: 1332 1292 118.3 59.8 57.5
На 100 грамм: 97 8.9 4.5 4.3
БЖУ: 38% 43% 19%
Вес одной порции
Количество порций
1332 г
Порций: 1
Общий вес блюда: 1332 г
30 мин.
Белки
Жиры
Углеводы
8.9 г
4.5 г
>4.3 г
38%
43%
19%
97 Ккал / 100 г
Потребуется:
santa maria кокосовое молоко, куриная грудка, без кожи, морковь, перец болгарский красный, арахис, paneng red curry
Приготовление

Paneng on üks enim tuntud ja armastatud Tai roogasid. See on maitsev kanahautis, mida on maitsestatud galangali, kahvrilaimi ja ingveriga ning millel on ilus punane värvus.

Pruunista kanafilee.
Lisa punase karri maitseainesegu ja kookospiim ning lase mõned minutid
keeda.
Lisa viilutatud köögiviljad ja kuumuta läbi.
Puista toit üle pähklite ning värskelt hakitud basiilikuga.
Serveeri nisunuudlite või riisiga.

Рецепт от www.santamariaworld.com
Войдите на сайт или зарегистрируйтесь - вы сможете редактировать рецепты, как вам нравится, и сохранять их в личных рецептах.
Калорийность будет рассчитываться автоматически

daily-menu.ru  рекомендует: